Winkelwagen Geen producten

Home

Vloerkleden - Tapijten - Karpetten

 

Vloerkleed kopen?

Karpetten zijn er in heel veel soorten kleuren en maten. Karpetten en tapijten worden gemaakt in verschillende vormen. Het best verkochte vloerkleed is altijd rechthoekig . Ook kunnen er bepaalde tapijten en karpetten op de door u gewenste maat worden gemaakt. Een vloerkleed of karpet komt het mooiste tot zijn recht als het een ruime en solide indruk geeft. In de eethoek of zithoek moet het dan ruim onder de salon of eetkamertafel liggen, dus eigenlijk een maatje groter. Het vloerkleed komt dan beter tot zijn recht.

 

Wij berekenen geen verzendkosten voor Nederland en België. Gratis recht van retour 14 dagen, wilt u retourneren ? Geen probleem, wij laten uw vloerkleed of karpet op onze kosten bij u retour halen. Vloerkleden, tapijten en karpetten koop uw voordelig bij vloerkleedwebwinkel.nl

Vloerkleden assortiment 

( klik op onderstaande afbeeldingen )
Compleet assortiment Hoogpool uni Hoogpool design Kinder dessins Klassieke dessins Moderne dessins
 
Oriental dessins Patchwork dessins Ruit - Blok dessins Streep dessins Uni - Effen dessins Wollen dessins
 
Exclusieve dessins Marco Berber Karpetten met rand Geen verzendkosten Afmetingen Nepal handgemaakt
 
Webwinkel keurmerk Magazijn Trappentapijt Retouren - zichttermijn Koopjeshoek Veilig betalen
 

Vloerkleden kleuren

( klik op onderstaande afbeeldingen )

Beige Bruin Blauw Geel Grijs Groen
 
Zwart Multi Oranje Purple Rood Taupe

Vloerkleden - Tapijten - KarpettenWeergave:
 
Geen producten aanwezig

Vloerkleden- karpetten en tapijten

Tapijten en karpetten online eenvoudig kopen via onze webwinkel.


Een karpet of tapijt maakt uw vloer helemaal compleet, Vloerkleedwebwinkel heeft een groot assortiment tapijten en karpetten in heel veel verschillende kleuren, maten en kwaliteiten. Vloerkleeddiscounter is het adres voor karpetten en vloerkleden. Onze collectie vloerkleden en karpetten bestaat uit vele verschillende kwaliteiten zoals, geweven, handgeknoopte en hand getufte tapijten en karpetten. Al onze karpetten en vloerkleden worden zonder verzendkosten geleverd in Nederland en België.

Karpetten zijn helemaal trendy!

Helemaal niet vreemd, want een karpet maakt het karakter van je woonkamer of slaapkamer. Ook zorgt ook het voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in je interieur.
Wij bieden u een gevarieerd en ruim aanbod tapijten of karpetten in veel kleuren en maten. Wij hebben voor iedereen een passend karpet of tapijt: kleine en grote kleden, hoog- en laagpolige karpetten en kleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi karpet te vinden.

Vloerkleden en tapijten kies uit de vele mogelijkheden

In onze webwinkel verkopen wij eigentijdse tapijten, moderne, klassiek, modieuze, patchwork, vintage, ruit, streep, effen en outdoor karpetten. Overtuig u zelf van onze grote keuze in dessins, kleuren en maten. Tapijten koopt uw voordelig bij vloerkleedwebwinkel.nl

Vloerkleed - karpet - tapijt


DIRECT VAN FABRIKANT NAAR KLANT

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop software webshop